Moto G9 Power- review

Moto G9 Power- review

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon Android, Samsung nu este singura companie la care trebuie sa te gandesti, mai ales daca ai un buget mai mic. Motorola a realizat in ultimul tim telefoane foarte bune de buget si anul acesta continua aceasta serie. Compania a lansat un nou telefon, Moto G9 Power, care are 2 aspecte impresionante, ci anume un pret foarte mic si o bateria foarte mare de 6000 mAh. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli mai multe detalii despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Pentru ca este un telefon ieftine, compania a trebuit sa reduca anumite specificatii pentru a mentine pretul scazut, asa ca Moto G9 Power are o memorie RAM de 4 GB si este alimentat de un procesor mai slab, Snapdragon 662. Cu toate acestea, performantele sunt suficiente pentru a te ajuta in activitatile zilnice si chiar si la jocuri. Telefonul este disponibil pentru a se cumpara si se gaseste la un pret de 200 de euro. 

Moto G9 Power are un ecran de 6,8 inci, este destul de gros, iar camera de spate iese putin in afara. Spatele este din plastic, deci nu arata ca un telefon premium. Telefonul nu are nicio rezistenta la apa si se gasesc doar in 2 versiuni de culoare, gri sau violet electric.

Telefonul are un ecran LCD de 720 x 1640 pixeli si are un raport de aspect de 20,5:9. Culorile nu sunt la fel de bogate, contrastul nu este la fel de ridicat si nu are nici suport HDR. Rata de actualizare este de 60 Hz. 

Moto G9 Power are o camera principala de 64 MP, o camera macro de 2 MP si un senzor de adancime tot de 2 MP, iar camera frontala este de 16 MP. Calitatea pozelor este destul de buna, nu arata ca cele ale telefoanelor premium, dar sunt decente. In conditii de iluminare buna au suficiente detalii si sunt clare, doar ca in conditii slabe de iluminare nu se mai regasesc detalii. 

Moto G9 Power este dotat cu procesorul Snapdragon 662, alaturi de memorie RAM de 4 GB si spatiu de stocare de 128 GB. Performantele nu sunt impresionante, dar sunt suficient de bune. Telefonul vine cu Android 10, nu cu 11, dar in curand il vei putea actualiza la Android 11.

Baterie de 6,000 mAh este capabila sa reziste aproape 2 zile si se incarca rapid prin 20 W.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un nou telefon si au un buget mai restrans, poti sa iei in considerare Moto G9 Power. Dar daca ai nevoie de un telefon mai puternic si o memorie mai mare, dar si de o camera mai buna, atunci ar trebui sa te orientezi catre alt telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*