Cele mai bune laptopuri sub 500 de lire sterline

Cele mai bune laptopuri sub 500 de lire sterline

Anul 2020 se poate spune ca a fost anul tehnologie, anul in care daca nu aveai in casa un laptop, un telefon sau o tableta, iti era greu sa te descurci. Laptopurile s-au scumpit anul acesta, iar daca ai nevoie de un laptop, iar bugetul tau este limitat la 500 de lire sterline, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc laptopuri destul de bune la acest pret. Daca te intereseaza sa afli care sunt aceste modele de laptopuri, fii cu ochii pe descrierile de mai jos. 

Lenovo IdeaPad costa 429 de lire sterline, este unul dintre cele mai recente laptopuri de la Lenovo, are un design elegant, este fabricat din aluminiu si plastic, este subtire si usor, are porturi USB 3 si o iesire HDMI, are un slot pentru un card de memorie, un port USB-C. Tastatura este confortabila, trackpad-ul este bun si este alimentat de un procesor AMD Ryzen 3 4300U, fiind un cip quad-core, iar grafica este gestionata de Vega 5, are o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 128 GB. Este potrivit pentru sarcinile zilnice, dar se descurca foarte bine si cu cele mai complexe.

Chromebook Acer 314 costa 310 lire sterline, este usor si subtire, are un touchpad precis, o tastatura confortabile si silentioasa, un port USB 3 si unul USB-C. Are un ecran de 14 inci, are incorporat un procesor Intel Celeron, are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare de 64 GB. Durata de viata a bateriei este de pana la 13 ore. 

Acer Aspire 3 costa 379 de lire sterline, are un ecran Full HD de 15,6 inci, un design elegant, este dotat cu un procesor Intel Core i3 de a 10-a generatie, are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare de 128 GB. Este potrivit pentru sarcini mai usoare, navigare web, procesare text, aplicatii Office, videoconferinte. 

Lenovo IdeaPad Flex 5i costa 499 de lire sterline si se poate roti la 360 de grade, este usor si subtire, are un ecran tactil de 14 inci, tastauratura este confortabile, trackpad-ul este rapid si precis. Are un port USB-C, 2 porturi USB 3.2, accepta un card de memorie si are si un obturator pentru camera web pentru o confidentialitate mai mare. Este dotat cu procesorul Intel Core i3. 

Acer Swift 3 costa 450 de lire sterline, este elegant, subtire si usor, are un ecran de 14 inci Full HD, are o tastatura confortabila, un trackpad precis, un cititor de amprente, port HDMI, USB-C, USB 2 si 3. Are un procesor AMD Ryzen 5 3500U, RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*