Dispozitive ideale pentru designeri si creatori

Dispozitive ideale pentru designeri si creatori

Daca esti un designer sau un pasionat de editare video sau foto, nu orice dispozitiv este potrivit pentru aceste activitati, ai nevoie de unul cu un procesor puternic, rezolutie mare, procesor grafic puternic, poate si un stilou. Daca ai nevoie de un dispozitiv care sa fie suficient de puternic si potrivit pentru activitatile tale, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla care sunt cele mai bune dispozitive pentru designeri si creatori.

Gigabyte Aero 15 OLED XA costa 1,348 de dolari. Ecranele OLED au o combinatie foarte buna de culori si un contrast mult mai bun si ridicat. Acesta este un laptop elegant, dar in acelasi timp si puternic, are specificatiile Nvidia Studio si poti instala driverul Studio pentru aplicatii creative. Este mai usor de utilizat decat un laptop Windows. Din pacate, durata de viata a bateriei nu este cea mai buna si camera web este pozitionata foarte ciudat, in bara superioara de la tastatura. 

Corsair One Pro este un desktop pentru jocuri si editare video si costa 4,499 de dolari. Este rapid si puternic, are un procesor cu 14 nuclee, o memorie de 64 GB, iar de grafica se ocupa GeForce RTX 2080 Ti. Are 3 conexiuni Display Port 1.4 si HDMI 2.0, 2 porturi Ethernet su accepta Wi-Fi 6.

IPad Pro 2020 costa 979 de dolari si este potrivit pentru fotografi si artisti. Este potrivit in realizarea schitelor, pozelor, design grafica, editare video. Are un afisaj Retina si un creion foarte util pentru schite. Sistemul de operare iPadOS are mai multe capacitati creative decat IOS. 

Razer Blade Pro 17 costa 3.740 de dolari, are un ecran mare de 17 inci, grafica este gestionata de Nvidia GeForce RTX 2080 Super si are o memorie RAM de 8 GB si este potrivit pentru proiectari si codari. Este scump, greu si nu se poate configura la Core i9, iar durata de viata a bateriei nu este prea impresionanta.

Microsoft Surface Pro 7 este dedicat pentru artistii ce au nevoie de Windows, pentru design grafic iar laptopul costa 699 de dolari. Accepta Microsoft Dial, ce poate sa inlocuiasca unele functii cand nu ai acces la tastatura. Durata de viata a bateriei este mai buna, este dotat cu procesorul Intel Core i7. Are un ecran mic de 12,3 inci si nu are prea multe porturi.

Microsoft Surface Studio 2 costa 3.495 de dolari si este potrivit pentru arta si design pe desktop. Are un ecran mare de 28 de inci ce este tactil. Se poate aseza in mai multe unghiuri, are Microsoft Dial. Din pacate, grafica nu este atat de buna si pe deasupra, este si scump.

Asadar, daca ai nevoie de un dispozitiv prin care sa iti exprimi ideile, sa editezi, sa proiectezi, dispozitivele anterioare sunt unele dintre cele mai bune, doar ca unele pot fi foarte scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*