AfterShokz Aeropex- review

AfterShokz Aeropex- review

Compania AfterShokz lanseaza o noua pereche de casti aproximativ o data la 2 ani. Aceasta companie este cunoscuta pentru faptul ca proiecteaza casti care nu ar varfuri ce se introduc in ureche, ci se aseaza langa ureche, de aceea se spune ca are conducere osoasa. Compania spune ca modelul din 2019 este cel mai usor, dar care are calitatea cea mai buna. Castile se gasesc pe negru la 160 de dolari. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Calitatea sunetului a acestor casti este mult mai buna decat cea a modelului din urma, Trekz Air, care se gaseste la 100 de dolari pe Amazon, doar ca sunt si acestea confortabile. Aceste casti transmit sunetul prin pometi. Castile nici nu intra in urechi, dar nici nu le acopera, doar se sprijina de fata ta. 

Aceasta tehnologie este una eficienta pentru acele persoane care au o problema cu pierderea auzului. Castile nu au functia de anulare a zgomotului din cauza designului lor, dar iti permit sa asculti si muzica ta si sa auzi si ce se intampla in jurul tau, in trafic sau sa poti sa vorbesti cu cineva. Este un aspect benefic pentru cei care alearga. Unii antrenori nici nu le permit alergatorilor sa poarte casti in urechi, dar aceste casti sunt permise pentru persoanele care nu pot sa alerge fara sa asculte muzica. Bineinteles, ca orice alt dispozitiv, aceste casti au si ele dezavantaje. Calitatea sunetului nu este prea buna, mai ales performanta basului. Totusi, compania a incercat sa imbunatateasca sunetul si a trecut de la rau la decent. Castile nu ofera un volum prea mare si nici un bas prea puternic. Dar cand vei porni muzica, vei simti pe fata o vribratie, doar ca daca bate vantul, calitatea sunetului nu mai este decenta. 

Castile sunt rezistente la apa si pentru ca au aceasta caractersitica, a fost necesara introducerea unui micro USB. In cutie cu castile vei primi 2 cabluri de incarcare, in cazul in care vei pierde unul. Castile vin si cu o husa de transport din cauciuc si are un fermoar magnetic. In cutie vei mai gasi un set de dopuri din spuma, pentru a le pune in urechi pentru a auzi mai bine muzica. 

Castile functioneaza bine si la apeluri si au tehnologia de reducere a zgomotului in timpul apelurilor pentru o calitate mai buna. 

Acestea fiind spuse, AfterShokz Aeropex sunt casti potrivite pentru alergari, pentru ca permit ascultarea muziicii, dar si a ceea ce se intampla in jur si desi pretul este putin mai mare, de 160 de dolari, pentru niste casti care nu ofera o calitate buna a sunetului, ele isi fac treaba destul de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*